DocBrown napisał(a):Fajna jest ta oprawa, ja ją widziałem live tylko raz i dobre wrażenie na mnie zrobiła
Ciekaw jestem jak wypada pod względem rozsyłu światła, chciałbym żeby zamiast paskudnych elgo leda w mojej okolicy wisiały właśnie OZS
Whites86 napisał(a):DocBrown napisał(a):Fajna jest ta oprawa, ja ją widziałem live tylko raz i dobre wrażenie na mnie zrobiła
Ciekaw jestem jak wypada pod względem rozsyłu światła, chciałbym żeby zamiast paskudnych elgo leda w mojej okolicy wisiały właśnie OZS
pod względem równomiernosci rozsylu światla spisuje sie dośc dobrze, nieoslepia, wygląd ma dosyć niefajny, w Tczewie są dokladnie 4 czynne sztuki, i ok 5 zdewastowanych na terenie prywatnym , ogolnie na pomorzu bardzo cięzko je spotkać
DocBrown napisał(a):Whites86 napisał(a):DocBrown napisał(a):Fajna jest ta oprawa, ja ją widziałem live tylko raz i dobre wrażenie na mnie zrobiła
pod względem równomiernosci rozsylu światla spisuje sie dośc dobrze, nieoslepia, wygląd ma dosyć niefajny, w Tczewie są dokladnie 4 czynne sztuki, i ok 5 zdewastowanych na terenie prywatnym , ogolnie na pomorzu bardzo cięzko je spotkać
No zdecydowanie lepszy ma niż leda, przynajmniej nie ma zdepniętego klosza
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość