Za to ja w ledzie widziałem...ptaki i to kilka naraz!! Weszły przez wysięgnik do oprawy i tam dokonały swego żywotaneon44 napisał(a):Brud się może zbierać ale ćmy w kloszu jeszcze nie widziałem

Za to ja w ledzie widziałem...ptaki i to kilka naraz!! Weszły przez wysięgnik do oprawy i tam dokonały swego żywotaneon44 napisał(a):Brud się może zbierać ale ćmy w kloszu jeszcze nie widziałem
Dokladnie tak, sam się temu nie mogłem nadziwić. Szczerze mówiąc nie wiem jak to możliwe, ale tak było : po otwarciu z oprawy wypadły trzy małe, usmażone pisklęta. Wszystko to jest tym dziwniejsze, ze wysięgniki sa tam dość długie, choć grube. Te oprawy wiszą na linii napowietrznej, więc wlot do rury od dołu jest otwarty.neon44 napisał(a)::arrow: CDM czyżby ptaki zagnieździły się w LEDZIE
Przyczyną mogą być uszkodzone układy zapłonowe, rteciówka w takiej oprawie przeważnie odpali, a wiec po co się szczypać? Byle by tylko świeciło..qba napisał(a):Żaden. Nowogard to musi być bardzo biedna gmina, jeśli chodzi o oświetlenie uliczne. A że nie stać ich na sodówki, to wkręcają LRFy.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości