Jak one w ogóle ładnie zadbane, jak na wersje z lat 70. całkiem nieźle się trzymają, rdzy prawie nie ma

oskard napisał(a):Rajsko![]()
Mieć okno w którymś z tych bloków, na taką piękność
. Pamiętam, jak mnie w dzieciństwie taka do okna świeciła, ale to są wspomnienia
![]()
![]()
Jak one w ogóle ładnie zadbane, jak na wersje z lat 70. całkiem nieźle się trzymają, rdzy prawie nie ma
oskard napisał(a):Przecież to wersja długa, a na stronie Neona stoi napisane, że długa - lata 70, krótka - 80.
Whites86 napisał(a):oskard napisał(a):Przecież to wersja długa, a na stronie Neona stoi napisane, że długa - lata 70, krótka - 80.
przeczytaj dokladnie tam pisze 70te i 80te![]()
moja trumna jest z konca lat 80-tycha mam wersję dlugą i co Ty na to ?
![]()
pozatym na stronie neona jest błąd bo np OURW 250-1 date produkcji wyznaczyl na lata 80te a mialem OURW 250-1 z roku 77
DocBrown napisał(a):Whites86 napisał(a):oskard napisał(a):Przecież to wersja długa, a na stronie Neona stoi napisane, że długa - lata 70, krótka - 80.
przeczytaj dokladnie tam pisze 70te i 80te![]()
moja trumna jest z konca lat 80-tycha mam wersję dlugą i co Ty na to ?
![]()
pozatym na stronie neona jest błąd bo np OURW 250-1 date produkcji wyznaczyl na lata 80te a mialem OURW 250-1 z roku 77
To co miałeś to nie była OURW 250-1 tylko 250E, korpus podobny do -1, ale jednak inny, myśle że na bazie 250E zaczęto produkować w latach 80 wersje -1
oskard napisał(a):Tak, to to wiem, im później - tym bardziej ostro je wyginali, bez łuku. Ale te trumny to mnie zaskoczyły. Czyli jednocześnie produkowali 2 wersje? Po co, skoro różniły się tylko długością korpusu
![]()
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości