MRP200 napisał(a):Ciekawostka. Na forum mamy zarejestrowanych na chwilę obecną 186 użytkowników. Co ciekawe, 34 z nich nie napisało ani jednego posta, a kilku zarejestrowanych jest od kilku lat.
Moim zdaniem takich użytkowników należy usunąc

MRP200 napisał(a):Ciekawostka. Na forum mamy zarejestrowanych na chwilę obecną 186 użytkowników. Co ciekawe, 34 z nich nie napisało ani jednego posta, a kilku zarejestrowanych jest od kilku lat.
OBp napisał(a):MRP200 napisał(a):Ciekawostka. Na forum mamy zarejestrowanych na chwilę obecną 186 użytkowników. Co ciekawe, 34 z nich nie napisało ani jednego posta, a kilku zarejestrowanych jest od kilku lat.
Moim zdaniem takich użytkowników należy usunącTych co zarejestrowali się tylko by dac ogłoszenie lub coś się spytac też bym usunął
Whites86 napisał(a):OBp napisał(a):MRP200 napisał(a):Ciekawostka. Na forum mamy zarejestrowanych na chwilę obecną 186 użytkowników. Co ciekawe, 34 z nich nie napisało ani jednego posta, a kilku zarejestrowanych jest od kilku lat.
Moim zdaniem takich użytkowników należy usunącTych co zarejestrowali się tylko by dac ogłoszenie lub coś się spytac też bym usunął
juz wczesniej byl taki pomysł
Misiumac napisał(a):Amisiek ma za sobą pierwszy tysiąc![]()
Świetnie
Whites86 napisał(a):jako moderator niemoge usuwac kont, moge jedynie banowac, tak wiec muszą to zrobic nasi admini
amisiek napisał(a):Misiumac napisał(a):Amisiek ma za sobą pierwszy tysiąc![]()
Świetnie
A tak jakoś szybko zleciało;)
Ale ja to gaduła jestem, stąd tak szybko.Whites86 napisał(a):jako moderator niemoge usuwac kont, moge jedynie banowac, tak wiec muszą to zrobic nasi admini
Nad usuwaniem tych kont admini pomyślą niebawem, ale należy także dodać jeszcze jedną sprawę - ostatnie logowanie. Może ktoś chce tylko czytać i ewentualnie wysyłać PW? Jest kilku takich użytkowników. Moim zdaniem nie można im tego zabronić.
amisiek napisał(a):Misiumac napisał(a):Amisiek ma za sobą pierwszy tysiąc![]()
Świetnie
A tak jakoś szybko zleciało;)
Ale ja to gaduła jestem, stąd tak szybko.Whites86 napisał(a):jako moderator niemoge usuwac kont, moge jedynie banowac, tak wiec muszą to zrobic nasi admini
Nad usuwaniem tych kont admini pomyślą niebawem, ale należy także dodać jeszcze jedną sprawę - ostatnie logowanie. Może ktoś chce tylko czytać i ewentualnie wysyłać PW? Jest kilku takich użytkowników. Moim zdaniem nie można im tego zabronić.
OBp napisał(a):Ja zostawił bym tych, którzy byli kiedyś aktywni a teraz nie są, byc może jeszcze wrócą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości