Czyli takie, jak się świecą na czwartym zdjęciumateusz napisał(a):Są niestety miejsca, gdzie żarówki są niezastąpione... ja bym tu widział takie żarówki świecowe w kształcie płomienia świecy (są takie z charakterystycznym ścięciem na czubku)
Jak dla mnie, to żadne elektryczne źródło nie odda klimatu takich żyrandoli. Skoro już jednak zdecydowano się na ich przeróbkę na prąd, to aktualnie nie ma innej alternatywy, jak te zdechłe kompakty, bo inaczej ten zamek musiałby zbańczyć. No chyba,że... te żyrandole by pełniły tylko funkcję dekoracyjną i nie byłyby włączane wcale.leon0785 napisał(a):Dla mnie wyglądają okropnie powinny tam być zwykłe świeczkowe żarówki zresztą widziałem te żyrandole na żywo i wiem, że ze zwykłymi żarówkami wyglądają najładniej.
Żadna świetlówka kompaktowa niestety nie odda klimatu tego miejsca i zwyczajnie nie pasuje do wnętrz tego zamku.
CDM napisał(a):Jak dla mnie, to żadne elektryczne źródło nie odda klimatu takich żyrandoli. Skoro już jednak zdecydowano się na ich przeróbkę na prąd, to aktualnie nie ma innej alternatywy, jak te zdechłe kompakty, bo inaczej ten zamek musiałby zbańczyć. No chyba,że... te żyrandole by pełniły tylko funkcję dekoracyjną i nie byłyby włączane wcale.leon0785 napisał(a):Dla mnie wyglądają okropnie powinny tam być zwykłe świeczkowe żarówki zresztą widziałem te żyrandole na żywo i wiem, że ze zwykłymi żarówkami wyglądają najładniej.
Żadna świetlówka kompaktowa niestety nie odda klimatu tego miejsca i zwyczajnie nie pasuje do wnętrz tego zamku.
Powrót do Oświetlenie wewnętrzne budynków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość