oszczedniak napisał(a):Ja nigdy nie miałem w rękach lampy LRF o mocy większej niż 250 (na razie mam 4 LRF 125w i miałem MIX-F 250) dlatego też nie wiem jak takie lampy wyglądają no a że były duże to pomyślałem że 500W![]()
Kolego Writes mając namyśli nie ma czegoś takiego jak LRF 500W miałeś na myśli LRF 400W czy to że MORZE już tych lamp nie produkują ?
oszczedniak napisał(a):...mieszkam nie daleko nowej rozwijającej się firmy która nie inwestuje w właśnie malagi tylko skupuje klasyki remontuje je zmienia źródło światła na LRF 500W no i co raczej mi się podoba (ponieważ zachowują się klasyki) malują na razie jest ich 3 :ORZ 7,2 ORZ 7 i ORZ 6.
oszczedniak napisał(a):Postaram się ile mogę ale nie będzie to łatwe ponieważ w całej mojej gminie wszystko powymieniali na malagi. Ale na szczęście mieszkam nie daleko nowej rozwijającej się firmy która nie inwestuje w właśnie malagi tylko skupuje klasyki remontuje je zmienia źródło światła na LRF 500W no i co raczej mi się podoba (ponieważ zachowują się klasyki) malują na razie jest ich 3 :ORZ 7,2 ORZ 7 i ORZ 6. Drugim cennym źródłem zdjęć opraw klasycznych jest teren dawnego SKR (Śląskiego kółka rolniczego) niestety wszystkie oprawy się nie czynne w większości powypadały LRFy.
Teraz jest tam tartak i oświetlacz metalohalogenkowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość