cieszyn napisał(a):Oj nie, ja nie czekam na modernizację, może wreszcie znajdzie się firma, która by produkowała w miarę wierne repliki trumienek, łyżek i innych zabytków, wyposażając je w MH - takie mam marzenia.
Takie repliki uratowałyby klimat i widoki w niejednej miejscowości. Szczególnie tych małych, wiejskich. Oczywiście życzę tym mieszkańcom nowoczesnych źródeł światła, ale mogą to być właśnie repliki
neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):Oj nie, ja nie czekam na modernizację, może wreszcie znajdzie się firma, która by produkowała w miarę wierne repliki trumienek, łyżek i innych zabytków, wyposażając je w MH - takie mam marzenia.
Takie repliki uratowałyby klimat i widoki w niejednej miejscowości. Szczególnie tych małych, wiejskich. Oczywiście życzę tym mieszkańcom nowoczesnych źródeł światła, ale mogą to być właśnie repliki
Ja liczę na to, że bakcyla złapie któraś z firm oświetleniowych w kraju po zapoznaniu się z treściami naszego forum i zacznie takowe repliki produkować. Dobrze byłoby gdybyśmy zrobili jakąś akcję medialną. Na przykład przynieść mini słup z odpicowaną ORZ-1 z MH pod pałac prezydenci i krzyczeć "Tu jest Polska"![]()
Paweł napisał(a):Czekamy na modernizację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość