MRP200 napisał(a):Mój SGS 203 150 W zamiast do kolekcji trafił na służbę - oświetla podwórko. Nawet dobrze się tam prezentuje.
Mogę się z Tobą zamienić na OZS 70Whites86 napisał(a):ja w dalszym ciagu nie wiem co z nim zrobicplanuje 2 opcje, albo zamiana za jakiegos klasyka w dobrym stanie do malej renowacji, albo sprzedaż
CDM napisał(a):Mogę się z Tobą zamienić na OZS 70Whites86 napisał(a):ja w dalszym ciagu nie wiem co z nim zrobicplanuje 2 opcje, albo zamiana za jakiegos klasyka w dobrym stanie do malej renowacji, albo sprzedaż
Whites86 napisał(a):chwilowo w mojej kolekcji znajduje sie SGS 203jako ze nie jest to klasyk a zwyczajna oklepana oprawa bede go trzymal na ewentualną podmiankę za cos klasycznego
Whites86 napisał(a):CDM napisał(a):Mogę się z Tobą zamienić na OZS 70Whites86 napisał(a):ja w dalszym ciagu nie wiem co z nim zrobicplanuje 2 opcje, albo zamiana za jakiegos klasyka w dobrym stanie do malej renowacji, albo sprzedaż
hmm calkiem fajna propozycjamoglbym w tym OZS obsadzic swoje MH i byla by baja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości