elektryk napisał(a):No, no świetnieAle taka moja Kwadratówka w chromosprayu nie wyglądała by chyba oryginalnie
Whites86 napisał(a):elektryk napisał(a):No, no świetnieAle taka moja Kwadratówka w chromosprayu nie wyglądała by chyba oryginalnie
szczeze ? wygladala by fatalnie, uzyj tylko i wylacznie farby szarej matowej w spraju, ewentualnie hammerite szary z efektem młotkowym
tak pozatym nie wróze temu chromowemu lakierowi dlugiej przyszloscipo opakowaniu widze ze to zwykly lakier przypominajacy chrom nie majacy nic wspolnego z metaliczną chromową powloką wytrzymujacą do 800 stopni C
kapiwit napisał(a):Whites86 napisał(a):elektryk napisał(a):No, no świetnieAle taka moja Kwadratówka w chromosprayu nie wyglądała by chyba oryginalnie
szczeze ? wygladala by fatalnie, uzyj tylko i wylacznie farby szarej matowej w spraju, ewentualnie hammerite szary z efektem młotkowym
tak pozatym nie wróze temu chromowemu lakierowi dlugiej przyszloscipo opakowaniu widze ze to zwykly lakier przypominajacy chrom nie majacy nic wspolnego z metaliczną chromową powloką wytrzymujacą do 800 stopni C
Nie koniecznie musi byc spray wystarczy tylko wałek piankowy tak jak ja to zrobiłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości