Włamanie na forum

Tutaj trafiają wszystkie zakończone dyskusje i zdezaktualizowane posty

Re: Włamanie na forum

Postprzez Bartek » 18 grudnia 2007, 20:12

Noooooooooo z tym forum to było przegięcie pałki moim zdaniem :|
Wysokoprężne rtęciówki są dobre, bo są tanie i DOBRE
Bartek

Zdjęcia: 10

Postprzez DocBrown » 18 grudnia 2007, 20:41

Proszę was, zakończmy tą sprawę, mam za słabe nerwy, by dłużej to ciągnąć :cry:
Samo to co mnie spotkało teraz, oraz realna groźba oficjalnego rozwiązania sprawy są wystarczającą nauczką, idą święta, proszę, pozwólcie odejść mi z forum w zgodzie, wiem, że nie zasługuje na dalsze uczestnictwo w jego życiu, zdaje sobie sprawę z tego, co zrobiłem i proszę, pozwólcie mi odejść z tąd i zakończmy już to raz na zawsze, starczy już nerwów i problemów :cry:
DocBrown

Postprzez mateusz » 18 grudnia 2007, 20:47

Tak, świąteczna atmosfera sprzyja bezkonfliktowemu rozwiązywaniu przykrych spraw ;)
Pozdrawiam ,
mateusz

Zdjęcia: 544

Postprzez DocBrown » 18 grudnia 2007, 21:29

Dlatego proszę, załatwmy to pokojowo i polubownie.
DocBrown

Postprzez Paweł » 18 grudnia 2007, 21:40

Ale gdyby KaszeL Ciebie nie nakrył to byś się nigdy nie przyznał że keleris to Ty a o czym zapewne wiedzieli Administratorzy od początku...

Tylko ogromną szkodą dla całego było też usuwanie swoich postów co rozwaliło spójność wielu tematów i wątków, jeśli jeszcze raz tak zrobisz to będzie to wyjątkowo bezczelne i tego już nikt nie wybaczy.

Nie mam nic do Ciebie i martwi mnie Twoje zachowanie :(
Pozdrawiam
Paweł

Zdjęcia: 944

Postprzez DocBrown » 18 grudnia 2007, 21:55

Spokojnie, nie usunę żadnego posta, wiem, że tamto to też było złe i głupie, także za tamto przepraszam :cry:
DocBrown

Postprzez swietlik » 18 grudnia 2007, 22:13

Widzę, że Doc Brown naprawdę żałuje tego co zrobił niemniej jak to się mówi w swoje gniazdo się nie s_a :!:
Doc, gdybyś zmienił tylko nazwy tematów to jeszcze Admin by to pewnie wybaczył... noo ale z tym usunięciem użytkowników to trochę przegięcie :| .Ale cóż stało się... przynajmniej znaleźliśmy słabe ogniwo i zrobił to ktoś z Nas a nie jakiś obcy, który by mógł poważnie zaszkodzic :!: Tutaj apel do wszystkich użytkowników żeby wymyślali swoje hasła na odpowiednim poziomie (nie typu ORZ7, OURW250, WLS400 itp ;) )tak żeby utrudnic wejście na forum potencjalnym "żartownisią".
Do Doc'a nigdy nic nie miałem :) szkoda, że znowu nawywijał...
Zakład Energetyczny Poznań
Rejon Najwyższych Napięć
swietlik

Zdjęcia: 83

Postprzez cieszyn » 18 grudnia 2007, 22:55

Myślę, że nadszedł powoli czas na podsumowanie tej dyskusji - głos powinien zabrać KaszeL i Neon, po przeczytaniu wszystkich naszych uwag.
Niech się Doc dalej nie stresuje, rozwiążmy to, bo niezależnie od tego, czy Doc tak do końca dobrze rozumie to, co zrobił, nie ma co mu fundować takiej niepewności 8-)
Chciałbym dodać, że sam żal i przeprosiny Doc-a nie wszystko załatwiają. Mnie najbadziej martwi to, że Doc jest bardzo niekonsekwentny i to nie od dziś, niestety. Czy taka i tak niezmienna postawa daje szanse na uniknięcie w przyszłości problemów z użytkownikiem DocBrown ? Choć bardzo bym chciał :P - śmiem wątpić. :(
Są po prostu granice, których się nie przekracza - a Doc je (i to nie raz już, niestety) przekroczył.
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez neon44 » 18 grudnia 2007, 23:30

Ostatnio była taka piosenka grupy Lady Pank "Strach się bać"

i tam jest taki fajny tekst "Prokurator wytłumaczy ci to" :mrgreen: za karę niech winowajca słucha tego do poduszki.

A poważnie to zastanawiamy się z KaszeLem nad rodzajem kary bo jakaś kara musi być. O wynikach ustaleń poinformujemy już wkrótce.
Fanatyk opraw ulicznych

Zrobiłem już 5564 zdjęcia opraw oświetleniowych
neon44
Site Admin

Zdjęcia: 62

Postprzez cieszyn » 18 grudnia 2007, 23:39

neon44 napisał(a):Ostatnio była taka piosenka grupy Lady Pank "Strach się bać"

i tam jest taki fajny tekst "Prokurator wytłumaczy ci to" :mrgreen: za karę niech winowajca słucha tego do poduszki

Jeśli twoja w/w wypowiedź wynika z mojego ostatniego posta (gdzie sugerowałem, żeby Admini zabrali głos), to naprawdę, nie o taką wypowiedź mi chodziło, jeśli zaś nie, to OK.

Ja bym tak nie straszył Doc-a cytatami, które dla niego na pewno nie są najmilsze :D :) :D Może je przecież odebrać, jako zapowiedź wejścia na oficjalną drogę z tym panem z refrenu :(
Trzeba mu powiedzieć - albo prokurator, albo nie. Innej możliwości w kwestii tego włamania nie ma. Odkładanie tego na potem też nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Sprawa pozostania Doc-a na forum lub nie - to już całkiem inna bajka.
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum