Whites86 napisał(a):juz wole dziadowskie malagi niz te OURale dzieki za fotki
Whites86 napisał(a):juz wole dziadowskie malagi niz te OURale dzieki za fotki
Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):juz wole dziadowskie malagi niz te OURale dzieki za fotki
W zupełności wolę światło na zasadzie mniej, ale lepszej jakości, droga szybkiego ruchu to nie jest
Beton napisał(a):Więc chyba wypalone rtęciówki tam siedzą? OUR 125 mam oświetlone całe osiedle, więc nie uwierzę, że świeci tak słabo, że nic nie widać, bo na niskim słupie ta oprawa daje radę. Widziałem, jak ta oprawa świeciła źle, było to kiedy miała wydojone LRF,miała centrymetr mułu w kloszu lub... była skierowana w niebo.
elektryk napisał(a):Beton napisał(a):Więc chyba wypalone rtęciówki tam siedzą? OUR 125 mam oświetlone całe osiedle, więc nie uwierzę, że świeci tak słabo, że nic nie widać, bo na niskim słupie ta oprawa daje radę. Widziałem, jak ta oprawa świeciła źle, było to kiedy miała wydojone LRF,miała centrymetr mułu w kloszu lub... była skierowana w niebo.
Tak LRF nie są juz nowe, niektore ledwo świecą ale jak sprawdzali to wymienili tylko te które wogóle nie świecą. Ta oprawa nie nadaje sie w miejsca gdzie punkty świetlne są na co drugim słupie
Beton napisał(a):elektryk napisał(a):Beton napisał(a):Więc chyba wypalone rtęciówki tam siedzą? OUR 125 mam oświetlone całe osiedle, więc nie uwierzę, że świeci tak słabo, że nic nie widać, bo na niskim słupie ta oprawa daje radę. Widziałem, jak ta oprawa świeciła źle, było to kiedy miała wydojone LRF,miała centrymetr mułu w kloszu lub... była skierowana w niebo.
Tak LRF nie są juz nowe, niektore ledwo świecą ale jak sprawdzali to wymienili tylko te które wogóle nie świecą. Ta oprawa nie nadaje sie w miejsca gdzie punkty świetlne są na co drugim słupie
No to jest kretynizm. A jeszcze większym jest to, że olewają i zostawiają zzieleniałe LRF które tylko pożerają prąd zamiast świecić, zamiast po prostu wkręcić nowe - od razu byłoby lepiej.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości