Słupy na Modlińskiej widać świeżo malowane i błyszczały się w słońcu

Ambassadory - jedne z czystym kloszem a drugie z syfem

- tak, ten z pierwszych zdjęć="Paweł"]Najbardziej czadowo wygląda ten kwiat z kwadratówkami bez kloszy
cieszyn napisał(a):
Tak przy okazji - ma ktoś jaką wiedzę, jak taki kwiat, a właściwie jego głowica wygląda w środku?![]()
Musi tam być masa połączeń, pewnie jest jakaś listwa czy tablica rozdzielcza, styki pewnie przykręcane śrubami itd.
Ma ktoś coś ? - jaki fragment poradnika czy cóś ???![]()
Potem usłyszałem dziwny świst ............. kolor zmienił się na inny i ........................
nadlecieli Marsjanie, krzycząc na mnie, żebym nie focił ich tajnych transmiterów energii międzygalaktycznej !!! Że mieli tyle set lat spokoju, aż tu nagle ktoś im robi fotki
Faktycznie, tak na kolor biorąc, Ambassadory od góry wydawały się być przeciążone transkrytycznym, podprogowym przekazem ultragalaktycznej energii ...
WYCOFAŁEM SIĘ.
Mam dosyć na dzisiaj, mało, że mróz, to jeszcze te zielone ludziki, pogięło ich , czy co?
A może to ten mróz tak na mnie fatamorganowo zadziałał ...
Czy jeszcze postoją czy tez znikną w trakcie jej remontu, gdyż słyszałem, że niektóre wiadukty sie sypią.
- i dobrze słyszałeś! To widać gołym okiem!słyszałem, że niektóre wiadukty sie sypią
przez Paweł 4 stycznia 2008, 17:48
Kilka słów o Trasie Toruńskiej:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości