Jakto na Matuszewskiej nie ma oświetlenia?

Jest, z 4 czy 5 słupów z OUR 125, z tym że chyba Matuszewska nie istnieje już formalnie, cała jezdnia wraz z oświetleniem jest chyba prywatna. Ale oświetlenie z dawnych czasów jest jeszcze. Nie dawno usunęli oświetlenie z Narwiańskiej, bo oświetlało krzaki - jezdnia zarosła dobre 5 lat temu... A na Pińskiej też są - chyba dwie sztuki OUR 125, ale na odcinku od św. Wincentego, nie od Kunieckiej.
Oj widzisz... to dobrze że na tej Weneckiej tyle fotek narobiłem, w tym duuużo nocnych. Mam dużo fot, od czasu kiedy przestałem pisać narobiłem ich mnóstwo. Powoli zacznę wrzucać, tylko rozgryzę o co chodzi z tym zamieszczaniem, jakieś usprawnienia widzę z galerią

A mapa ginialna, kawał świetnyj roboty

Ja dodam do niej coś od siebie:
Beczkowa, Księżnej Anny, Niedotrzymska (między Wszeborską a Dziewanny), Siarczana, Naczelnikowska (przy wale, od Rybieńskiej na pd.-wschód), Bukowiecka (od Ziemowita), Janowiecka, Fantazyjna, Błotna (pd. odcinek), Bystra (przy lesie), Skargi (od Radzym.), Myszkowska - jedna sztuka ORZ6oo wizawi Gorzykowskiej, Kozia Górka (ale to chyba majątek kolei), Dudziarska, Przodowników (Miedzeszyn), Szewska i Kamasznicza
Nie zaznaczyłeś też płd. odcinka Mistrzowskiej, o której pisałem Ci jeszcze na forum SSC

Na zlocie skontrolowaliśmy stan obecny - nadal istnieje i świeci
P.S. czy te ulice, które wypisałem, nie są zaznaczone bo je przeoczyłeś, czy nie daj Boże są na najbliższej liście do wymiany?