[Elgo] Luna

Dyskusje na temat opraw oświetleniowych, które wykorzystują żarowe i wyładowcze źródła światła.

Re: [Elgo] Luna

Postprzez ousd » 11 lutego 2013, 16:42

Straszna kicha :geek:
ousd

Postprzez JeD » 12 lutego 2013, 16:07

Jedna z dwóch w oświetleniu osiedlowym i ulicznym w Nałęczowie, tym razem sztuka z Osiedla ''Starego'' w Nałęczowie :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez ousd » 12 lutego 2013, 17:44

Nie ma cie Lun, ale za to OZSy :P
ousd

Postprzez Whites86 » 12 lutego 2013, 18:54

ousd napisał(a):Nie ma cie Lun, ale za to OZSy :P

tez mi pocieszenie ;)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Michal » 12 lutego 2013, 20:49

Whites86 napisał(a):

tez mi pocieszenie ;)

Luna pomimo swoich wad jest łatwa w konserwacji,natomiast OZS to juz totalna porażka,żeby wymienić TUZa trzeba rozebrać pół oprawy ;)
Michal

Zdjęcia: 323

Postprzez ousd » 12 lutego 2013, 21:06

Michal napisał(a):
Whites86 napisał(a):

tez mi pocieszenie ;)

Luna pomimo swoich wad jest łatwa w konserwacji,natomiast OZS to juz totalna porażka,żeby wymienić TUZa trzeba rozebrać pół oprawy ;)

A ile waży ten wkład ze statecznikiem :?:
ousd

Postprzez Michal » 12 lutego 2013, 21:29

Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowej :mrgreen: A tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.
Michal

Zdjęcia: 323

Postprzez JeD » 12 lutego 2013, 21:33

Michal napisał(a):Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowej :mrgreen: A tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.

Czy jak jeździsz na wymiany źródeł, często spotykasz się z oprawami typu OZS :?: ;)
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Postprzez ousd » 12 lutego 2013, 21:34

XXXJeDXXXX napisał(a):
Michal napisał(a):Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowej :mrgreen: A tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.

Czy jak jeździsz na wymiany źródeł, często spotykasz się z oprawami typu OZS :?: ;)

Przeczytaj w wątku o jego kolekcji ;) Ma OZSyfa
ousd

Postprzez JeD » 12 lutego 2013, 21:40

ousd napisał(a):
XXXJeDXXXX napisał(a):

Przeczytaj w wątku o jego kolekcji ;) Ma OZSyfa

Mi chodzi o wymiany źródeł świateł, stateczników, kondów, kloszy, nie w jego oprawach, tylko u jego klientów :!:
#lubie_sode
JeD

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze