ousd napisał(a):Nie ma cie Lun, ale za to OZSy
Whites86 napisał(a):ousd napisał(a):Nie ma cie Lun, ale za to OZSy
tez mi pocieszenie
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):ousd napisał(a):Nie ma cie Lun, ale za to OZSy
tez mi pocieszenie
Luna pomimo swoich wad jest łatwa w konserwacji,natomiast OZS to juz totalna porażka,żeby wymienić TUZa trzeba rozebrać pół oprawy
Michal napisał(a):Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowejA tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.
XXXJeDXXXX napisał(a):Michal napisał(a):Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowejA tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.
Czy jak jeździsz na wymiany źródeł, często spotykasz się z oprawami typu OZS![]()
ousd napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Michal napisał(a):Nie wiem ,nie ważyłem,nie mam wagi w swojej skrzynce narzędziowejA tak na poważnie to nigdy nie interesowało mnie to ile wazy wkład z osprzetem.Bardziej istotna jest waga samej oprawy,a tego bez problemu dowiesz się z katalogu Elgo.
Czy jak jeździsz na wymiany źródeł, często spotykasz się z oprawami typu OZS![]()
Przeczytaj w wątku o jego kolekcjiMa OZSyfa
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość