litak1 napisał(a):Dobrze mówisz Lampka![]()
burze, wyładowania elektryczne i ciepełko tęskni się ...
gdybyście pracowali tam gdzie ja to z cala pewnoscia przeklinali byscie wszelkie burze i wyładowania...
litak1 napisał(a):Dobrze mówisz Lampka![]()
Luk napisał(a):Niepewna jest pogoda na okres po 10 marca. Jeszcze wczoraj prognozy mówiły o prawdziwej wiośnie, a dziś jeszcze raz sprawdziłem prognozy i się zawiodłem - ma być duży atak zimy jak na marzec.
Whites86 napisał(a):litak1 napisał(a):Dobrze mówisz Lampka![]()
gdybyście pracowali tam gdzie ja to z cala pewnoscia przeklinali byscie wszelkie burze i wyładowania...
Elektroservice napisał(a):No ja mam nadzieje, że upałów w tym roku nie będzie, absolutne maksimum temperaturowe które jest w miarę znośne to do 25 st C, a optymalnie to tak do 22 st C
No i burze to kolejna rzecz której w pogodzie nienawidzę.
Luk napisał(a):A lato z temperaturami od 25 do 29 stopni by Ci odpowiadało?
Bo dla mnie lato z temperaturami powyżej 30 stopni też jest męczące, ale tylko troszkę. Gorzej jak jest 35 stopni...
A od 25 do 29 stopni to przyjemny gorąc w dodatku gdy jest sucho bez żadnych burz.
Natomiast nienawidzę atlantyckiego syfu latem bo wtedy temperatura spada poniżej 20 stopni przy pochmurnym niebie. Deszcz i 15 stopni latem to już zupełna apokalipsa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość