Zdawało mi się, że to zdjęcie już pokazywałem .... ? (dostałem je od Przemka)
Paweł napisał(a):Neon, tak bo już wiszą one około 25 lat. Jest też koncepcja skrócenia tych masztów bo są zbyt wysokie...
A który dworzec w Polsce nie śmierdzi?Ten problem będzie zawsze dopóki ludzie będą korzystać z toalet w pociągach które stoją na dworcu
![]()
PKP obiecała gruntowny remont i przebudowę podziemi dworca wraz z likwidacją fast foodów i wyczyszczeniu/liftingu hali na 2012 rok... Nowy dworzec powstać będzie mógł po 2012 r. bo teraz nie ma szans gdy dworzec Wschodni i Zachodni zostaną zburzone wraz z peronami i postawione nowe obiekty z kompleksami biurowo-handlowymi przez prywatnych inwestorów.
Pewnie na czas jego budowy rolę Centralnego przejmie obecny Zachodni, już po generalnej przebudowie ?Nowy dworzec powstać będzie mógł po 2012 r.
bo teraz nie ma szans gdy dworzec Wschodni i Zachodni zostaną zburzone wraz z peronami i postawione nowe obiekty
cieszyn napisał(a):Pewnie na czas jego budowy rolę Centralnego przejmie obecny Zachodni, już po generalnej przebudowie ?
cieszyn napisał(a):tak sie martwię, bo jak Zachodni zrównają z ziemią, to nasze ORZ-1, które stoją między peronami znikną na zawsze![]()
![]()
- tak to w PRL czasem było, że oprawy świeciły też ......... bez powodu i było to nie tak rzadkie zjawisko ...neon44 napisał(a):..... Widać że włączyli te oprawy. Jestem ciekawy po co :?:
Zeby lepiej było widać demonstrującychneon44 napisał(a):Dzięki za te fotki. Widać że włączyli te oprawy. Jestem ciekawy po co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości