MRP200 napisał(a):Ten Valmont pordzewiały to jakiś lipa produkcyjna.. Na autostradach sypią solą drogową na potęgę a jeszcze ani razu nie widziałem tak skorodowanego słupa.
Zresztą co do soli drogowej to jak przed domem jak tylko jest oznaka gołoledzi to sypię chodnik solą drogową i mam gdzieś, że komuś tam buty spaliło od soli drogowej. W końcu jest odpowiednie rozporządzenie o zwalczaniu skutków gołoledzi.
KaszeL napisał(a):Jak sobie kiedyś 4 litery odbijesz na takim chodniku, to możesz dojść do wniosku że jednak nie taki debilny.
Whites86 napisał(a):KaszeL napisał(a):Jak sobie kiedyś 4 litery odbijesz na takim chodniku, to możesz dojść do wniosku że jednak nie taki debilny.
oczywiście że jest debilny bo z jakiej racji mam utrzymywać porządek na czyms co nie jest moją własnością ? od tego powinno być miasto, tak jak w Tczewie jak niebylo kasy na odśnieżanie brali więźniów i więźniowie zasuwali przy wywozeniu sniegu ze starego miasta
famabud napisał(a):Whites86 napisał(a):KaszeL napisał(a):Jak sobie kiedyś 4 litery odbijesz na takim chodniku, to możesz dojść do wniosku że jednak nie taki debilny.
oczywiście że jest debilny bo z jakiej racji mam utrzymywać porządek na czyms co nie jest moją własnością ? od tego powinno być miasto, tak jak w Tczewie jak niebylo kasy na odśnieżanie brali więźniów i więźniowie zasuwali przy wywozeniu sniegu ze starego miasta
Tak powinno być wszędzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość