FOX napisał(a):tam na pewno masz Al 1,5mm a nie 2,5mm ? jest to piwnica w bloku ?
Piwnica bloku 1,5mm2 puszki.w raupach zasil. Domofonow na telefonicznym przewodzie
FOX napisał(a):tam na pewno masz Al 1,5mm a nie 2,5mm ? jest to piwnica w bloku ?
Lampka napisał(a):A ja mam inne pytanie. Otóż otworzyłem tego UOSFa, co ostatnio załatwiłem i mam kolejny problem. Śruby, którymi wewnątrz mocowana jest blacha odbłyśnika do obudowy, nie chcą się odkręcać i przy próbie mocowania się z nimi, widać, że zaraz ukręcą się w nich łebki. Jest jakiś prosty sposób na odkręcenie takich śrubek, za pomocą dostępnych na miejscu, podstawowych narzędzi?
bartek380V napisał(a):To mam pytanie z innej beczki . Otoz jestem ciekaw ile poswiecilby jarznik od WLS 15OW w halopaku 500. Ten jarznik po zalozeniu tuleji przedluzajácych na przepusty pradowe jarznika idealnie tam pasuje. Pomijam kwestie bezpieczenstwa. Jak skonczy sie zycie takiego jarznika i pojakim czasie?. Dokonalem juz takich prob. Troche sciemnialy przepusty pradowe poza tym jarznik pochodzi z lampy ktora juz sie wylaczala . TERAZ tego efektu juz nie ma. Widzialem wiele jarznikow LRF ktore swiecily sobie bez banki. NigdY natomiast nie widzialem WLS w takiej sytuacjji badz juz nie swiecil-klasyczny przypadek starego WLS-P nie odpali z rozsczelniona banká. Nowy WlS z zaplonnikiem tlacym badz zwykly WLS odpalany TUZ em powinien odpalic jesli nie ma zabezpieczenia przed praca bez banki. Czy spotkaliscie takie zabezpieczenia ? Wydaje mi sie kiedys widzialem taka lampe MH na jakichs niemieckich stronach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości