Wiesz coś o dokładnym terminie wymiany, kiedy się zacznie?
Mam tylko nadzieję, że to będą zimne diody, jak na Karmelickiej

Czyli muszę dziennych fotek porobić, bo za nocne wziąłem się na początku - żeby to co najtrudniejsze mieć już z głowy.
- Czyli rtęciowy odcinek Kobielskiej pozostaje nienaruszony

- Wczoraj akurat po zmroku Paca "docykałem" - miałem już wcześniej kilka jej ujęć, ale dokumentacja była niepełna.
- Garwolińską w większości mam obfoconą, tylko jak mówię - dzienne trza porobić.
- Zaliwskiego mam wyrywkowo, muszę docykać, ale tam kilka latarenek, żaden problem

- Mlądzką jakieś półtora miesiąca temu obfociłem, ale kilka ujęć poruszonych wyszło, trza poprawić
- Londyńska uwieczniona wiosną tego roku, ale również kilka do poprawki
- Kanał czyli ta uliczka na tyłach Międzynarodowej? Słupy i wysięgniki zapewne po OUR-ach jeszcze.
- Budrysów miałem uwiecznić półtora miesiąca temu, jak kompleksowo wybrałem się obcykać Filomatów i Komorską, ale czasu było mało - za 10 minut miałem ostatni tramwaj, więc odłożyłem na kiedy indziej. Mam tylko ujęcia perspektywy, z Białowieskiej.
Obym zdążył to wszystko obfocić do końca, na czas...
Oczywiście jak będę miał komplet (dzienne + nocne) po kolei zdjęcia tych ulic powrzucam na forum

Na razie pracuję nad kilkoma ulicami z Targówka - mam już dzienne, o zachodzie nawet, zimowe o zmierzchu, teraz brakuje mi tylko w ciemną noc zrobionych. Wkrótce w wątku o Warszawie, jak zrobię te nocne, pojawi się archiwalna dokumentacja z nieistniejącej już Narwiańskiej i Niedotrzymskiej - właśnie na tej ostatniej muszę dorobić nocne. Siarczana w przygotowaniu, tu więcej roboty - aż 9 słupów i pewne utrudnienie, bo ile razy po zmroku tamtędy nie przechodzę, ciągle jakieś osoby siedzą obok, na placu zabaw, i bynajmniej nie są to dzieci

Naczelnikowska (odcinek z OURami) ma z kolei pełną dokumentację dzienną, teraz pełna nocna pozostaje do wykonania.
Nie uwiecznię już OURów na Księżnej Anny - przechodziłem ostatnio i powiesili używane strady, jak na Annopolu

P.S. a co miałeś na myśli pisząc "na m. in. ulicach..." - czy to znaczy, że nie wyliczyłeś wszystkich ulic?