a najlepiej to bez klosza, widać wtedy źródła światła

toomm40 napisał(a):fajna oprawa. tylko jak dla mnie -klosz pryzmatyczny bym wolał, jeśli już ma być z kloszem
Whites86 napisał(a):toomm40 napisał(a):fajna oprawa. tylko jak dla mnie -klosz pryzmatyczny bym wolał, jeśli już ma być z kloszem
właśnie ja pryzmatyków nielubie
FOX napisał(a):Ja bym dał sobie spokój z wstawianiem BNów a zachował oryginał. Patent z tymi świetlówkami na sprężynach był wbrew pozorom bardzo wytrzymały i zapewniający bezawaryjną pracę przez lata. Rozwiązanie proste i w porównaniu z tandetnymi BNami oprawki po latach eksploatacji nie pękały od promieni UV i temperatury, układ w tej oprawie był starszy i zdecydowanie solidniej wykonany ale ostateczna decyzja należy do Ciebie
toomm40 napisał(a):ja tez jakoś nie lubię tych sprężyn i wtykowych oprawek,chociaż przez klosz tego nie widać , więc to wszystko jedno.
niewątpliwie jednak wstawiając BN-y odchudził byś wagę tej ciężkiej oprawy . no i może mniej roboty by było , niż remontować całość ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość