Whites86 napisał(a):no to foć każdą łyche , każdą OURW i każdego innego klasyka jakiego napotkasz![]()
ja od paru lat niefoce nic bo u mnie już niczego nie ma
qba napisał(a):Kwiaty z trasy zamkowej także już zostały rok temu zmodernizowane, jednak nie widziałem żadnego ich zdjęcia po modernizacji.
Ciekawe jak wyglądają te oprawy LEDowe i jak to się sprawdza przy tak wysokich masztach, szczególnie tych dwóch MR 25. Podejrzewam, że może być za ciemno, a jeżeli zredukowali liczbę opraw, to wówczas już w ogóle. W 2008r stałem na tym moście i robiłem telefonem zdjęcia tych kwiatów i jakiś facet się mnie pyta po co je fotografuję, to mu wkręciłem, że będą tam montowane panele na diody LED, a wtedy jeszcze nikt nie przypuszczał, że ta technologia wkrótce znajdzie zastosowanie w oświetleniu ulicznym.Luke napisał(a):qba napisał(a):Kwiaty z trasy zamkowej także już zostały rok temu zmodernizowane, jednak nie widziałem żadnego ich zdjęcia po modernizacji.
Dzisiaj tamtędy przejeżdżałem służbowo i zerknąłem do góry, niestety najpiękniejsze kwiaty przy Trasie Zamkowej nie mają już zamontowanych kwadratówek, ale oprawy LED-owe. Natomiast na samej Trasie Zamkowej można jeszcze spotkać pojedyncze 4-ramienne kwiaty Strad, na niektórych słupach wymieniono Strady na Malagi lub SGS-305/6. Dodam też, że wypatrzyłem dziś 2 ciekawe kwiaty na terenach przemysłowych i parkingach, w dniu wolnym będę musiał się tam wybrać z aparatem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość