jacekk napisał(a):Whites86 napisał(a):lekki wygląd ? jak dla mnie wygląda to jak oprawa która się rozleciała, i zostałą sama podstawa czy coś, beznadziejnie to wygląda, ale niestety takie czasy że wszystko co szpetne jest "takie nowoczesne"...
No lekkiOUSd wygląda jakby ważyła tonę, zwłaszcza jeśłi wisi na niskim i delikatnym słupie to już całkiem widoczne są jej przesadziste wymiary (choć bez klosza mi się akurat podoba
). Malaga tak samo, wielka, pękata bania, nie wspominam o OUR700 czy 1000 które wyglądały tak jakby ktoś powiesił wannę na słupie który z nią sprawiał takie wrażenie jakby zaraz miał się przewrócić. A "deski" są jednak znacznie delikatniejsze z wyglądu.
Inna też sprawa, że taka płaska oprawa na betoniaku pasuje jak alufelgi z pakiem gumy do rozklekotanego Poloneza. Ale na nowoczesnym słupie już sytuacja diametralnie się zmienia i pękata oprawa w takim miejscu też nie pasuje.
leda ma przesadziste rozmiary ?

jak kolwiek by tego nie opisywał nie dojdziemy do porozumienia

dla mnie takie plaskie dechy niepasują do żadnego słupa, natomiast podozstałe oprawy o klasycznym kształcie są jak najbardziej ok, a im mniejsza tym tylko gorzej to wszystko wygląda