trojmiejski napisał(a):Duża różnorodność w duetach. Jest szansa na fotki nocne?
Myślę, że tak, bo okolica dość bogata w ciekawe oświetlenie.

trojmiejski napisał(a):Duża różnorodność w duetach. Jest szansa na fotki nocne?
jacekk napisał(a):Sygnalizuję że w miejscowości Lipa jakieś 12km od Stalowej Woli w kierunku Kraśnika znajduje się cudny misz-masz oświetleniowy. Na słupach, kolejno po sobie można spotkać Boyeny, Strady, Ledy, SL100, ORZ7 (coś tam, ale podejrzewam że wczesne modele z mocno zarysowanym podbródkiem) OUR125, nawet trumienka się tam znajdzie no i jeszcze co najmniej 2-3 typy opraw których nie potrafię rozpoznać, przynajmniej dla mnei są egzotyką niespotykaną w moim powiecie.
Gupik napisał(a):Czy latarnie LED-owe mogą mieć czujnik ruchu i czy w ogóle jest to montowane ??
oskard napisał(a):czy to jakieś mega rzadkie klasyki, czy współczesne?
oskard napisał(a):Lipa ma swój wątek (osobny, bądź łączny z całą gminą) w regionach, czy nie? Jeśli nie ma, to mogę założyć i zamieścić kilka najbardziej charakterystycznych obrazków
oskard napisał(a):Myślę, że chyba widziałem kilka takich sytuacyj, że właśnie ledopak zamocowany czy przy bramie, czy przy wejściu do klatki, zapalał się gdy przechodziłem obok. Ale nie jestem pewien na 100% - nie zwróciłem uwagi, co to dokładnie było.
Gupik napisał(a):Witam , jestem nowy , i mam pyt. czy latarnie LED-owe mogą mieć czujnik ruchu i czy w ogóle jest to montowane ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości