nr2 to bilbioteka pulbiczna nr 3 to budynek mieszkalny i 4 to zabytkowy koscioł farny z 13 wieku

pozniej sie przejde popatrzec czy jeszcze jakies ocalały
Whites86 napisał(a):masz racje Cieszynie sladów po nich jest pelno (na budynkach na ktorych niebylo remontu) są kółka , haki, slady po windkach , kolki, sruby itp...
dzis z ciekawosci przeszukalem cale swoje archiwum zdiec i zobaczylem ze zeczywiscie wiszialy tam oprawy na przewieszkach gdzie wczoraj fotografowalem pozostawione po nich mechanizmy...
zaznaczylem czerwona strzalką oprawe i linke
a tu oprawa zamontowana na wysiegniku prawdopodobnie na podobnym ktory pokazales wczesniej
u góry widac przyłącze
co do wysyłania postów tez czesto wywala mi bład i musze pisac od nowa
Whites86 napisał(a):jedynie co zauwazylem to zwykle haki lekko zawiniete (zeby sie linka niezsuneła) zwykle kołka itp rzeczy bez zadnych zdobien , budynki ktore sa na tych archiwalnych zdieciach stoją do dzis ale niestety przeszly gruntowny remont elewacji jedyne co zostalo to haki na przylącza kablowe , sladu po windach w tym miejscu juz niema , co do zdiec to niemoge ci niestety nic obiecac prawdopodobnie predko zadnych fotek niezrobie, musialem zwrócic pozyczona karte pamieci, pozatym zajechalem swoje zwykłe baterie ktore i tak ładowałem chyba z 20 razy jak akumulatory (a podobno sie nieda) niebede wymienial nazwy bo mnie jeszcze posadza o kryptoreklame czy jakos tak ;p
cieszyn napisał(a):Co do ładowania zwykłych baterii, chyba nie warto tak eksperymentować, nie wiem, może mogą wybuchnąć? - kto teoretycznie to potwierdza?
Powrót do Osprzęt elektroenergetyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości