Trumienka to na 100% samoróbka i to z blachy ocynkowanej

Myślę, że łycha na 250tke sprawdzi się o wiele lepiej niż ten OUR.
swietlik napisał(a):[
Trumienka to na 100% samoróbka i to z blachy ocynkowanejPewnie robił ją jakiś miłośnik opraw bo widać, że ktoś włożył w nią swoje serce :P
.
Michal napisał(a):Witam,cieszę się,że zdjęcia się Wam podobały.Co do tej trumienki samoróbki to na tym terenie wiszą jeszcze dwie identyczne.Z wymianą tej OUR 125 to była moja decyzja.W tej oprawie była oprawka do wymiany,a poza tym wszystko tam było zerdzewiałe(ta oprawa była nieczynna kilkanaście lat).Dało by radę ją "zrewitalizować",ale zajęło by to pewnie ze dwie godziny,dlatego zdjeliśmy ORZ 7 z niepotrzebnego słupa i powiesiliśmy w miejsce tej OUR 125.(To chyba lepiej niż miałbym dać używaną Malagę)
Michal napisał(a):Ten statecznik do tej łyżki bez klapy montowałem dwa lata temu.Myślę,że poświeci kolejne 40 lat
Michal napisał(a):Witam,cieszę się,że zdjęcia się Wam podobały.Co do tej trumienki samoróbki to na tym terenie wiszą jeszcze dwie identyczne.Z wymianą tej OUR 125 to była moja decyzja.W tej oprawie była oprawka do wymiany,a poza tym wszystko tam było zerdzewiałe(ta oprawa była nieczynna kilkanaście lat).Dało by radę ją "zrewitalizować",ale zajęło by to pewnie ze dwie godziny,dlatego zdjeliśmy ORZ 7 z niepotrzebnego słupa i powiesiliśmy w miejsce tej OUR 125.(To chyba lepiej niż miałbym dać używaną Malagę)Ten statecznik do tej łyżki bez klapy montowałem dwa lata temu.Myślę,że poświeci kolejne 40 lat
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Witam,cieszę się,że zdjęcia się Wam podobały.Co do tej trumienki samoróbki to na tym terenie wiszą jeszcze dwie identyczne.Z wymianą tej OUR 125 to była moja decyzja.W tej oprawie była oprawka do wymiany,a poza tym wszystko tam było zerdzewiałe(ta oprawa była nieczynna kilkanaście lat).Dało by radę ją "zrewitalizować",ale zajęło by to pewnie ze dwie godziny,dlatego zdjeliśmy ORZ 7 z niepotrzebnego słupa i powiesiliśmy w miejsce tej OUR 125.(To chyba lepiej niż miałbym dać używaną Malagę)
To Ty jeszcze masz jakieś używane Malagi
Michal napisał(a):Ten statecznik do tej łyżki bez klapy montowałem dwa lata temu.Myślę,że poświeci kolejne 40 lat
Byłoby dobrze chociaż obawiam się że za 40 lat ten PGR też usodowią
Michal napisał(a):Neon,napewno nie usodowią.Właściciel tego terenu to mój znajomy i już jest "przerobiony"na rtęćTam i tak nie świeci ok 40% opraw,bo szkoda na prąd.Te naprawiane są w najbardziej potrzebnych miejscach.
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Neon,napewno nie usodowią.Właściciel tego terenu to mój znajomy i już jest "przerobiony"na rtęćTam i tak nie świeci ok 40% opraw,bo szkoda na prąd.Te naprawiane są w najbardziej potrzebnych miejscach.
no chyba że takto dobrze tylko w takim razie co robi ten SON-H 110W w tej trumience
![]()
![]()
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości