cieszyn napisał(a):A nie dało rady tam podejść bliżej
DocBrown napisał(a):Fajne foto, mam wrażenie, że ten OUS nie ma klapki i wystaje z niej jakaś złączka np od układu zapłonowego, albo co
cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):Fajne foto, mam wrażenie, że ten OUS nie ma klapki i wystaje z niej jakaś złączka np od układu zapłonowego, albo co
Myślę, że Michał albo CDM nam to wyjaśnią![]()
![]()
Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):DocBrown napisał(a):Fajne foto, mam wrażenie, że ten OUS nie ma klapki i wystaje z niej jakaś złączka np od układu zapłonowego, albo co
Myślę, że Michał albo CDM nam to wyjaśnią![]()
![]()
Według mnie jest to układ zapłonowy.W praktyce już tak jest,że jeżeli monter wymienia układ zapłonowy w tego typu oprawie,a nie jest to oryginalny TUZ U 400(bo już takich nie produkują)nowego układu nie mocuje,bo:albo nie pasują otwory na wkręty,albo się spieszy na fajrant lub jest jeszcze dużo opraw do naprawy,albo naprawia oprawę podczas mrozu i jest mu zimno i trzeba jak najszybciej zjechać na dół.Potem jak się klapka otworzy lub odpadnie to mamy taki efekt.P.S Bardzo udane zdjęcia.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości