DocBrown napisał(a):100 lat to z lekka nierealne, ja mówię, że to forum przetrwa tyle czasu ile będą żyć administratorzy i o ile będzie jakieś zainteresowanie tematem, któremu jest ono poświęcone.
neon44 napisał(a):niestety za kilkadziesiąt lat to będą jedyne klasyki jakie oglądać będą nasze wnuki
CDM napisał(a):Ciekawe co jest wkręcone w tej maladze na narożniku ul. Starowiejskiej i Gryczanej, widać tam wyraźnie źródło eliptyczne!!
neon44 napisał(a):DocBrown napisał(a):100 lat to z lekka nierealne, ja mówię, że to forum przetrwa tyle czasu ile będą żyć administratorzy i o ile będzie jakieś zainteresowanie tematem, któremu jest ono poświęcone.
Nie ulega wątpliwości, że zarówno Ty jak i Luk będziecie żyć dłużej więc gdy nas z KaszeLem zabraknie nie pozwolicie umrzeć temu forum
DocBrown napisał(a):Ja zapewniam, że póki będę miał czas, to będę pisał posty i wrzucał jakieś fotki, by forum utrzymać przy życiu
cieszyn napisał(a):Nie chcę zapeszać, ale podoba mi się nasz . . . poważnie "nawrócony" Doc.
Wierzyłem w niego od samego początku, i póki co, to mi się sprawdza.
cieszyn napisał(a):A jak o ulicach mowa - masz Doc fotki oświetlenia swojego miasta? stare, nowe, bez różnicy.
zobaczylibyśmy może co nieco, co tam u Ciebie świeci
DocBrown napisał(a):Ja zapewniam, że póki będę miał czas, to będę pisał posty i wrzucał jakieś fotki, by forum utrzymać przy życiu
- no więc, Doc, żebym się za ciebie nie musiał czerwienić, ani Cię opierniczyć, bo takich zdjęć, to trochę nam brak.Doc nawala w tych zdjęciach, które nam obiecuje od jakiegoś czasu. No cóż pozostaje mieć nadzieję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości