elektryk napisał(a):Mniej niż 18 więcej niż 15
artuled napisał(a):neon44 napisał(a):Artur31Krasnik napisał(a):A Elektryk i Artuled mają u mnie mega browara
Elektryk ma 14, a arturled 15 lat także z piwem to raczej nie jest najlepszy pomysłewenutalnie Coca Cola
A o co chodzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
to ma być żart czy co??????????????????????????????????????????????????????????..
Potwierdzam.. To są OUSF, ale fotka jest piękna!! Na sopockim "Montiaku" są zaprezentowane fotki z tamtego miejsca z lat 70tych. Panowie!! Prawie same świetlówki!! Były nawet zdjęcia nocne, wszystko świeciło..wypas!! chciałoby się takie coś oglądać na żywo..swietlik napisał(a):Te oprawy na podwójnym wysięgniku wyglądają mi na OUSF![]()
![]()
CDM napisał(a):Potwierdzam.. To są OUSF, ale fotka jest piękna!! Na sopockim "Montiaku" są zaprezentowane fotki z tamtego miejsca z lat 70tych. Panowie!! Prawie same świetlówki!! Były nawet zdjęcia nocne, wszystko świeciło..wypas!! chciałoby się takie coś oglądać na żywo..swietlik napisał(a):Te oprawy na podwójnym wysięgniku wyglądają mi na OUSF![]()
![]()
Tak sobie pomyślałem,że może, gdybym mieszkał bliżej tego miejsca,to bym walczył,żeby te oprawy zaświeciły...Wydaje mi się,że sprawa byłaby do wygrania
neon44 napisał(a):elektryk napisał(a):Mniej niż 18 więcej niż 15
to w zasadzie mógłbyś już pić to piwo
Artur31Krasnik napisał(a):Neon44? Tak mi się właśnie przypomniało, że zawsze jeszcze jest alternatywa wyjściowa a propos picia piwa w wieku nastu lat i mam tu na myśli piwo: REDD'S, GINGERS lub piwko karmelowe o smaku kawy o wdzięcznej nazwie: "POEMA DI CAFFE"Pozdro i dużo światła życzę
neon44 napisał(a):Artur31Krasnik napisał(a):Neon44? Tak mi się właśnie przypomniało, że zawsze jeszcze jest alternatywa wyjściowa a propos picia piwa w wieku nastu lat i mam tu na myśli piwo: REDD'S, GINGERS lub piwko karmelowe o smaku kawy o wdzięcznej nazwie: "POEMA DI CAFFE"Pozdro i dużo światła życzę
Pewnie tak![]()
jednak wróćmy do tematu opraw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości