Teraz mam nowe, więc efekt jeszcze lepszy

DocBrown napisał(a):Nie, ale mam oczy i widziałem jak sie spisuje LEDA szerokostrumieniowa 70W
Jak już pisałem wcześniej, moje wypalone światła przeciwmgielne lepiej oświetlały drogę.
DocBrown napisał(a):Moim zdaniem wersja szerokostrumieniowa to jest niewypał, od niej jaśniej świeciły nawet moje wypalone światła przeciwmgielne![]()
Teraz mam nowe, więc efekt jeszcze lepszy
elektryk napisał(a):Ale wersja normalna oświetla znów tylko niewielką część drogi pod nią. Za to rozprowadza troszkę lepiej światło
DocBrown napisał(a):Z dwojga złego chyba lepiej jest zastosować normalną i zamontować co słup, wtedy uzyska sie nienajgorsze oświetlenie jezdni.
DocBrown napisał(a):Nie, ale mam oczy i widziałem jak sie spisuje LEDA szerokostrumieniowa 70W
Jak już pisałem wcześniej, moje wypalone światła przeciwmgielne lepiej oświetlały drogę.
DocBrown napisał(a):A co do kategori drogi to nie wiem, jaka to jest kategoria, jest to droga na wsi, nie jest za szeroka jezdnia, ale uważam, że jakakolwiek by to nie była droga, to jak już oświetlenie jest, to powinno być takie, aby można w miare komfortowo jeździć.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: PhilipsMalaga212 i 3 gości