Michal napisał(a):To się kwalifikuje do kretynizmów-chińskie ledowe badziewie za 2500 zł,a z serwisem za 5000zł.Ciekawe czy ten "serwis" wynoszący 2500zł/szt to opłata ryczałtowa za rok eksploatacjiCzyli przy zamontowaniu 100 takich opraw sam serwis wyniesie 250tys zł
![]()
Chcę serwisować takie oprawy
![]()
elektryk napisał(a):Pewnie tak samo jak i w Kraśniku to się nie sprawdzi bo raz za drogo a dwa to wejdzie tam tyle syfu...
OBp napisał(a):Michal napisał(a):To się kwalifikuje do kretynizmów-chińskie ledowe badziewie za 2500 zł,a z serwisem za 5000zł.Ciekawe czy ten "serwis" wynoszący 2500zł/szt to opłata ryczałtowa za rok eksploatacjiCzyli przy zamontowaniu 100 takich opraw sam serwis wyniesie 250tys zł
![]()
Chcę serwisować takie oprawy
![]()
To jest na jakiś dłuższy okres czasu
elektryk napisał(a):Pewnie tak samo jak i w Kraśniku to się nie sprawdzi bo raz za drogo a dwa to wejdzie tam tyle syfu...
To że drogo to się u nas nie patrzą, na to kasa jest, a ten syf który się tam nazbiera ma byc właśnie czyszczony w czasie serwisu
LRFik napisał(a):Witam! Ja jestem na razie przekonany do lamp wyładowczych, założenie oprawy MH lub LRF, da lepsze efekty. Nie wiem czy istnieją obecnie uliczne oprawy LED, które mogą zastąpić LRF 125, 250W, WLS >=100W czy MH, dając większy strumień świetlny, niż w/w źródła światła. Pomijając już cenę, to napewno jeszcze długo nie zastąpią lamp SOX. Oglądałem oprawę LED, której przeznaczeniem są uliczki osiedlowe, niewielkie place i ma też możliwość zamontowania na ścianach, to mój OUR125 z kloszem i nowym Radiumem lepiej świeci
OBp napisał(a):
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości