Whites86 napisał(a):to nie beton tylko stal i jest to bardzo często stosowanenawet ostatnio demontowałem słup z taka wstawką
cieszyn napisał(a):Whites86 napisał(a):to nie beton tylko stal i jest to bardzo często stosowanenawet ostatnio demontowałem słup z taka wstawką
To jest wstawka betonowa, być może żelbetonowa - to widać wyraźnie na zdjęciach
wydaje mi się,że żarówki z tych opraw już po prostu powypadały ze starości..kto wie, może one nawet z 30 lat już nie świecą, jeśli nie więcej..w tej oprawie, która jest zarośnięta (patrz off-top i zagadka), są jeszcze przewodyoskard napisał(a):Świetne, podpisuję się pod Cieszynem![]()
. Ale czy na prawdę żadna z nich już nie ma nic wkręconego? I czy są podłączone, czy nawet kable miejscami już pokradziono?
Whites86 napisał(a):cieszyn napisał(a):Whites86 napisał(a):to nie beton tylko stal i jest to bardzo często stosowanenawet ostatnio demontowałem słup z taka wstawką
To jest wstawka betonowa, być może żelbetonowa - to widać wyraźnie na zdjęciach
jesli możesz to prosze zaznacz dokladnie strzałką bo byćmoze zwracam uwage na coś innego niż Ty
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości