A czy ja neguje parametry, albo jakość tych opraw ?
Nie znam ich dobrze, to nie wypowiadam sie o parametrach, czy też jakości, jedynie mogę ocenić ich wygląd, który dla mnie jest kompletną porażką.
Michal napisał(a):Robiłem niedawno projekt oświetlenia jednego obiektów z wykorzystaniem opraw Onyx do lamp MH 400 W i inwestorowi te oprawy bardzo się podobały.
Michal napisał(a):[..] oprawy mimo,że są prawie rówieśniczkami naszej Strady - pod względem parametrów oświetleniowych jak i względem jakości są bardzo dobrze wykonane.
amisiek napisał(a):Michal napisał(a):Robiłem niedawno projekt oświetlenia jednego obiektów z wykorzystaniem opraw Onyx do lamp MH 400 W i inwestorowi te oprawy bardzo się podobały.
400W białego MH to sporo światła, co te oprawy oświetlają?Michal napisał(a):[..] oprawy mimo,że są prawie rówieśniczkami naszej Strady - pod względem parametrów oświetleniowych jak i względem jakości są bardzo dobrze wykonane.
Wg mnie nie potrzeba zbędnych dyskusji, wystarczy pojechać w Warszawie ul. Wilanowską od Wilanowa do Puławskiej. Gdy przejedzie się przez skrzyżowanie z Dolinką, nagle robi się znacznie ciemniej, pojawiają się ciemne plamy a czasami coś dziwnie żółto świeci z góry po oczach, ciekawe dlaczego?![]()
Wygląd jest rzeczą gustu, mi te oprawy się podobają, są nowoczesne w formie, oczywiście nie pasują do starych słupów i wysięgników, ale mało kto by je tam instalował. Ich miejsce jest przy zmodernizowanych ulicach, które trzeba bardzo dobrze oświetlić.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości