Co do Led, to ja nie lubie jej ze względu na jej dziwaczne odbłyśniki (to samo tyczy się opraw OZS). W jednym miejscu oślepiają a krok dalej jest ciemniej, tzn. nierównomiernie oświetlają

Misiumac napisał(a):Co do Led, to ja nie lubie jej ze względu na jej dziwaczne odbłyśniki (to samo tyczy się opraw OZS). W jednym miejscu oślepiają a krok dalej jest ciemniejPodejrzewam że wiecie o co mi chodzi.
amisiek napisał(a):Misiumac napisał(a):Co do Led, to ja nie lubie jej ze względu na jej dziwaczne odbłyśniki (to samo tyczy się opraw OZS). W jednym miejscu oślepiają a krok dalej jest ciemniejPodejrzewam że wiecie o co mi chodzi.
Tak, o nierównomierność rozsyłu światła. Te oprawy nie są pod tym względem najlepsze niestety. Ale cóż, jest to oprawa klasyczna, zatem nie można od niej wymagać, by miała ekstra parametry...
Whites86 napisał(a):heh co to za klasyk ?to leda tylko z innym mocowaniem, nic innego w niej od ledy sie praktycznie nierózni
elektryk napisał(a):A wyobraźcie sobie, że to wisi na głównych arteriach w Lublinie, gdzie są 2-3 pasy na jednej nitce....
DocBrown napisał(a):elektryk napisał(a):A wyobraźcie sobie, że to wisi na głównych arteriach w Lublinie, gdzie są 2-3 pasy na jednej nitce....
No to mamy prawdziwy kretynizm oświetleniowy
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości