Whites

elektryk napisał(a):Oby nie przejęła naszego oświetlenia firma prywatnaGdy będę monterem, chcę mieć kontakt również z oświetleniem drogowym. Tu kieruję pytanie do pracowników energetyki. W listopadzie 2009 na mojej ulicy sprawdzali lampy ci sami monterzy co wczoraj wymieniali oprawy, czy to przypadek, bo monterzy przecież co tydzień zmieniają brygady, czy tych dwóch ludzi może być przydzielonych do eksploatacji oświetlenia
U nas nie ma oddzielnej spółki oświetleniowej, tak jak jest to w Poznaniu, wszystko wykonuje ZE.
Whitesjak wykminię jakąś kasę na jutro, to zajdę na Lubelską, może dadzą mi jakąś Stradę, ale wątpię, bo ze wszystkiego muszą się rozliczyć
elektryk napisał(a):To po co zabierają te Strady do zakładu, nie mogą rzucić pod słupTylko dławiki mogą porozbierać
elektryk napisał(a):Chyba dam sobie spokójSami widzicie jakie te Strady są, a jak bym ją zabrał, pół miasta iść z oprawą
Po drugie to strasznie leje, jeszcze nie jedną oprawę będę miał.
elektryk napisał(a):Oj, nie chce mi się, wszystko w tych stradach zardzewiałe, iść pół miasta, a może akurat nie dadząNa praktykach w ZE jak będę miał znajomości to załatwię jakąś oprawę
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości