DocBrown napisał(a):Ale spudgun i amunicja rozpryskowa to takze bdb pomysl
lampawls napisał(a):Ja trzymam 5 gołębi pocztowych,siadają na łyżkę którą zawiesiłem na słupie drewnianym i jakoś nie narzekam na gołębie
FOX napisał(a):DocBrown napisał(a):Ale spudgun i amunicja rozpryskowa to takze bdb pomysl
Również nie przepadam za gołębiami w mieście ale jeszcze bardziej wkurza mnie jak ktoś propaguje znęcanie się nad zwierzętami!
Zastanów się co piszesz!! Wszytko ci przeszkadza od zwierząt po nowe oprawy... Myślisz że taki gołąb nie odczuwa bólu i ktoś dał ci prawo od tak do nich strzelać ?
Niestety Polska to taki śmieszny kraj gdzie zwierzęta są traktowane jak zwykłe meble. Często więc słyszy się o tym że ktoś np wyrzucił przez okno psa czy podpalił kota.. Kary za coś takiego powinny być bardzo wysokie ale niestety mało kto się tym przejmuje i są bardzo niskie albo nie ma ich wcale...
Whites86 napisał(a):amisiek napisał(a):Nie miałbym cierpliwości do spudguna. Walczyłem ze sr..chami gołębiami dość długo, goniłem je w cholerę, w końcu powiesiłem cienką siatkę, która rozwiązała problem - nie siadają już i nie sr... . Siatka kosztowała 30 zł na Allegro, pożyczyłem porządną młotowiertarkę Makity, powierciłem otwory i zainstalowałem całość. Teraz spokój jest.
najlepsze są te niewidoczne cienkie kolcejak goląb raz na nie usiadzie wiecej nie sprubuje
DocBrown napisał(a):Ale spugdun i amunicja rozpryskowa to takze bdb pomysl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości